Produkty pro balení salamu (15)

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma
Rustikální jemná salám pro kočky

Rustikální jemná salám pro kočky

Rustikální kočičí jemná salám
Salám Milano/Napoli

Salám Milano/Napoli

Salám Milano nebo Napoli 100% italské vepřové AGRESIVNÍ CENA
Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Nduja - Kalabrijská salám

Nduja - Kalabrijská salám

‘Nduja je kalabrijská uzenina par excellence, má jasně červenou barvu, měkkou konzistenci a zvlášť pikantní chuť. Získává se mletím 42 % vepřového tuku, 30 % libového masa z prasete a 25 % hojného kalabrijského pepře. Doporučuje se jako předkrm nebo jako přísada do těstovin a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 300/350 g Složení: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Hmotnost: 0,300 kg
Sušená černá vepřová šunka - zrající 36 měsíců

Sušená černá vepřová šunka - zrající 36 měsíců

Černá vepřová šunka, sytě červené barvy a intenzivní chuti, připomíná vůni lesa a má hlubokou sladkost, která vychází z typu chovu a krmení na volném prostranství. I zpracování, které je zcela řemeslné, probíhá s respektem k našim emilským tradicím.
Ciauscolo IGP - Měkká saláma s více než 2.000letou historií

Ciauscolo IGP - Měkká saláma s více než 2.000letou historií

Pochází z latinského Cibusculum, což znamená cenné jídlo, a má historii, která sahá až do doby římské říše. Je to měkký, sladký a chutný salám, ideální na namazání na chléb a konzumaci při předkrmech, svačinách a piknicích.
PECORINO VAL D'ORCIA S CHILLI - Kořeněný

PECORINO VAL D'ORCIA S CHILLI - Kořeněný

Pro potěšení chuťových pohárků jsme nemohli opomenout pecorino s paprikou v těstě. Čerstvost sýra v kombinaci s pikantností papriky činí tento produkt naprosto vzrušujícím. Nabízíme ho ve verzi volné formy a v balení vakuově, jak v celku, tak porciované na půlky a čtvrtiny. Nabízíme ho ve dvou formátech, skleněné a s rovnými okraji. Hmotnost skleněné formy je přibližně 1,5 kg v celku volně. Vakuové balení celá forma přibližně 1,5 kg; ½ kg. přibližně 0,700; ¼ kg. přibližně 0,350. Hmotnost s rovnými okraji celá forma volně přibližně 2,2 kg. Vakuové balení celá forma přibližně 2,200 kg; ½ kg. přibližně 1,100; ¼ kg. přibližně 0,550.
Kaštany v Rumu

Kaštany v Rumu

Ručně vyráběné italské kaštany Ručně vyráběné italské kaštany Kartón se 6 sklenicemi Balení 6 hrnků Čistá hmotnost 360g Odtoková čistá hmotnost 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Grilované jehněčí kebaby

Grilované jehněčí kebaby

Arrosticini z mladého hovězího masa samice, mladšího než 20 měsíců, vybrané a balené v praktických zmražených vrstvách, které umožňují částečnou konzumaci obsahu, dostupné ve dvou formátech: 100 kusů a 225 kusů.
Italská Sušená Rajčata 250g

Italská Sušená Rajčata 250g

Italská sušená rajčata. Mezi nejchutnějšími produkty, které nám zanechala agro-potravinářská tradice Kalábrie a Apulie. Jsou přirozeně sušena na slunci a mohou být použita v různých receptech. Ideální balení pro 4 osoby.
KAPARY V SOLI

KAPARY V SOLI

Nezbytná ingredience v sicilské kuchyni. CONSERVE CONTI je vyrábí ručně, jako kdysi, se stejnou vášní a zkušeností. Ideální pro obohacení salátů, pro dochucení pokrmů na bázi ryb, ale také pro přípravu nápaditých těstovinových salátů.
400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Parmská šunka DOP

Parmská šunka DOP

Je to excelence našeho území a naše pýcha: k jeho výrobě používáme stehna těžkých italských prasat, solené ručně (vlhká sůl na kůži, suchá sůl na libovém mase). Po dobu tří týdnů prosciutto absorbuje sůl v chladné (od +1 do +4 stupňů) a vlhké (80%) komoře, poté po dobu tří měsíců pomalu vysychá. Po umytí začíná zrání. Teď je na řadě mořský vzduch, který, než se dostane do údolí, ukradl na Apeninách balzámy lesů. Podle ročního období se otevírají okna a takto se pokračuje po dobu devíti měsíců. Poté se sestoupí do sklepa: konsorcium umístí dukátovou korunu na ochranu kvality po 12 měsících. Nám to nestačí: naše prosciutto bude čekat ještě 18-20 měsíců, kdy ucítíte jeho intenzivní, hlubokou, modulovanou sladkost, nikdy přeslazenou.
Parmazán - Bez kostí Parmazán

Parmazán - Bez kostí Parmazán

Agresivní cena za bezkostní Prosciutto di Parma